- نویسنده : پروژه فارسی
- بازدید : 117 مشاهده
رضایت کاربران از دانلود فایل
پیشنهاد
3450
تعداد دانلود
3433
رضایت مندی
91%
توضیحات کامل در مورد فایل
دانلود تحقیق آماده در مورد سقف های فضاییدر قالب پاورپوینت ppt با قابلیت ویرایش
امروز در این پست برای شما کاربران عزیز وبسایت فایل سحرآمیز یک تحقیق آماده در مورد سقف های فضاییدر قالب پاورپوینت ppt با قابلیت ویرایش را آماده دانلود قرار داده ایم.
جزییات فایلی که دانلود خواهید کرد.
- عنوان: سقف های فضایی
- فرمت: POWERPOINT پاورپونت (قابل ویرایش)
- چاپ : بدون هیچ گونه مشکل در پرینت گرفتن
- تعداد اسلاید: 15 اسلاید قابل ویرایش
- زبان : فارسی
نمونه تصویر از اسلایدرهای این تحقیق آماده در مورد سقف های فضایی
قسمتی از مطالب مقاله آماده سقف های فضایی:
سقف فضایی یا فضایی که سقف آن را میتوان تعریف کرد، به معنای حداکثر ارتفاع یا محدودهای است که یک شیء یا سازه میتواند به آن دسترسی داشته باشد. درباره سقفهای فضایی میتوان به چندین مفهوم اشاره کرد:
سقف فضایی در معماری: در معماری، سقف فضایی به بخشی از ساختمان یا فضایی اشاره دارد که به عنوان مرز بین داخل و خارج ساختمان عمل میکند و از ورود عوامل آب و هوایی محافظت میکند. سقفهای فضایی میتوانند از مواد مختلفی مانند بتن، فلز، شیشه و سقفهای چوبی ساخته شوند و به شکلها و طرحهای مختلفی طراحی گردند.
سقف فضایی در هوانوردی: در هوانوردی، سقف فضایی به حداکثر ارتفاعی اشاره دارد که یک هواپیما، فضاپیما یا هر وسیله پروازی دیگر میتواند به آن دسترسی داشته باشد. این سقف فضایی بیشتر به علت محدودیتهای فنی و فیزیکی مرتبط با مواد ساختاری، قدرت محرکه و سایر عوامل به وجود میآید.
سقف فضایی در زمینه فضاپیماها و ماهوارهها: در زمینه ماهوارهها و فضاپیماها، سقف فضایی به حداکثر ارتفاعی اشاره دارد که یک وسیله فضایی میتواند به آن دسترسی داشته باشد. این سقف فضایی معمولاً به عنوان مرزی در نظر گرفته میشود که وسیله فضایی باید آن را قطع کند تا به فضای بیرونی از جو زمین دسترسی پیدا کند.
سقفهای فضایی در هر یک از موارد فوق بسته به نیازها، محدودیتها و استفادههای مختلف ممکن است متفاوت باشند. همچنین، فناوریها و تکنولوژیهای جدید ممکن است منجر به تغییراتی در سقفهای فضایی گردد و امکان دسترسی به فضاهای بیشتر را فراهم کنند.
شاید قدیمیترین نمونهها از آنچه امروزه به عنوان قاب فضایی میشناسیم (که دارای امتیازهایی نظیر سبکی، مقاومت، سه بعدی، امکان تولید انبوه و اجرا به روش سازههای مدولار میباشد) توسط مخترع تلفن، الکساندر گراهام بل (1922- 1847) رواج یافت. در دهه اول قرن 20 او خرپاهای فضایی مرکب از قطعات 4 وجهی و 8 وجهی را آزمایش کرد. گراهام بل خصوصیات دو گانه مقاومت بالا و سبکی وزن را با فرمهای 4 وجهی سه بعدی صلب به نمایش گذاشت و از آنها در بسیاری از پروژههایش استفاده کرد. با وجود پیشرفت حاصل از تلاشهای گراهام بل در زمینه خرپاهای فضایی سه بعدی سبک وزن در اوایل قرن 20، تا قبل از معرفی سیستم مرو (MERO) در سال 1943، این خرپاها در معماری کاربردی نداشتند. این اولین سیستم شبکه فضایی بود که به صورت گسترده در دسترس معماران و مهندسان قرار گرفت و توسط دکتر مکس منگرینگ هوسن (88- 1903) معرفی شد.
و ... برای مطالعه کامل فایل سقف های فضاییرا دانلود فرمایید.