- نویسنده : پروژه فارسی
- بازدید : 62 مشاهده
رضایت کاربران از دانلود فایل
پیشنهاد
3396
تعداد دانلود
3298
رضایت مندی
97%
توضیحات کامل در مورد فایل
دانلود تحقیق پروژه معماری فولدینگ در پاورپوینت 44 اسلاید قابل ویرایش
امروز در این پست برای شما کاربران عزیز وبسایت فایل سحرآمیز یک پروژه معماری فولدینگ 44 اسلاید قابل ویرایش را آماده دانلود قرار داده ایم.
- عنوان: معماری فولدینگ
- فرمت: POWERPOINT (قابل ویرایش)
- تعداد اسلاید: 44 اسلاید قابل ویرایش فارسی
نمونه تصویر اسلایدی
بخشی از مطالب این پروژه پاورپوینت:
معماری فولدینگ یا معماری قابل تاشد (Folding Architecture) یک رویکرد نوآورانه در طراحی ساختمان است که بر اساس اصل انعطافپذیری و تغییرشکل قابلیت تاشد ساختمان را دارد. در این نوع معماری، ساختمانها و سازهها قابلیت تغییر شکل و تحول را دارند و میتوانند به صورت خودکار یا با مداخله انسانی تغییر شکل کنند.
یکی از ویژگیهای مهم معماری فولدینگ، استفاده از سازهها و موادی با انعطافپذیری بالا است. معمولاً از مواد مرکب مانند فولاد، آلومینیوم، چوب، یا مواد کامپوزیت استفاده میشود که قابلیت انعطاف و تغییر شکل را دارند. این مواد میتوانند تحت تاثیر نیروها و فشارهای خارجی، با فعالسازی مکانیزمهای خاص، تاشده شوند و شکل جدیدی به خود بگیرند.
طراحی ساختمانهای فولدینگ معمولاً به صورت ژئومتریک و پیچیده انجام میشود. ساختمانها میتوانند دارای خمشدهها، منحنیها، تاجها، و یا سازههایی با پیچیدگیهای هندسی دیگر باشند. از اصول هندسه معماری مانند خمیدگی، ترازبندی، تقسیمبندی و تناسب استفاده میشود تا ساختمانها به شکلی زیبا و منحصربهفرد باشند.
استفاده از معماری فولدینگ در ساختمانها میتواند به منظور ایجاد قابلیت انطباق با محیط و شرایط متفاوت باشد. برخی از کاربردهای احتمالی این معماری عبارتند از:
ساختمانهای متحرک: ساختمانهایی که قابلیت تاشد دارند و میتوانند در پاسخ به تغییرات محیطی مانند تغییرات آب و هوا، زلزله و یا نیازهای کاربری تغییر شکل کنند. به عنوان مثال، سقفهای قابل تاشد میتوانند در پاسخ به شدت نور خورشید تنظیم شوند تا نور مناسبی در داخل ساختمان فراهم شود.
معماری فولدینگ یکی از سبک های مطرح در دهه پایانی قرن گذشته بود . فلسفه فولدینگ برای نخستین بار توسط فیلسوف فقید فرانسوی ، ژیل دلوز مطرح شد . وی همچون ژاک دریدا از جمله فلاسفه مکتب پسا ساختارگرایی محسوب می شود .
دلوز نیز مانند دریدا اساس اندیشه خود را بر زیر سوال بردن بینش مدرن و مکتب ساختارگرایی قرار داد .
فلسفه دلوز ، یک فلسفه افلاطون ستیز و دکارت ستیز است . به عبارت دیگر می توان بیان نمود که فولدینگ یک طرح ضد دکارتی است . از نظر دلوز ، هستی از زیر بناهای عقل ریاضی استخراج نشده است . وی در کتاب معروف خود ، ضد ادیپ سرمایه داری و اسکیزوفرنی ( 1972) خرد مدرن را مورد پرسش قرار داد . از نظر دلوز ، خرد هر جایی است .
این کار باعث از بین بردن تفاوت ها نمی شود . باعث ایجاد یک پدیده همگون یکپارچه نیز نمی گردد ، بلکه این عوامل و نیروها به صورت نرم و انعطاف پذیر در هم می آمیزد . هویت و خصوصیت هر یک از این عوامل در نهایت حفظ می شود مانند لایه های درونی زمین که تحت فشارهای خارجی تغییر شکل می دهند ، در عین این که خصوصیات خود را حفظ می کنند .
نظریه دیکانستراکشن جهان را به عنوان زمینه هایی از تفاوت ها می دید و این تضاد ها را در معماری شکل می داد . این منطق تضاد گونه در حال نرم شدن است تا خصوصیات بافت شهری و فرهنگی را به گونه ای بهتر مورد استفاده قرار دهد .
دیکانستراکشنیست ها عدم هماهنگی های درون پروژه را در ساختمان و سایت نمایش می دادند و این نقطه آغاز پروژه آنها بود . ولی آنها هم اکنون این تفاوت ها را در تقابل نشان نمی دهند ، بلکه آنها را به صورت انعطاف پذیری در هم می آمیزند و یک منطق سیال و مرتبط را دنبال می کنند . اگر در گذشته پیچیدگی ها و تضاد از دل تقابل های درونی پروژه بیرون می آمد ، در حال حاضر خصوصیات مکانی ، مصالح و برنامه به صورت انعطاف پذیری روی همدیگر تا می شوند ، در حالی که هویت هر یک حفظ می شوند . معماری فولدینگ در مقیاس شهری در جایی بین زمینه گرایی و بیان گرایی قرار دارد . فرم های انعطاف پذیر نه به صورت کامل هندسی هستند و نه به شکل دلبخواهی . در مقیاس شهر ، این لایه های تا شده و انعطاف پذیر نه نسبت به بافت مجاور خود بی تفاوت اند و نه مطابق با آنند ، بلکه از شرایط محیطی بهره می جویند و آنها را در منطق پیچ خورده و منحنی خود جای می دهند
و ... برای مطالعه کامل فایل را دانلود فرمایید.
">برای دانلود کردن اینجا کلیک فرمایید
مشاهده پست مشابه : دانلود تحقیق پروژه معماری فولدینگ در پاورپوینت 44 اسلاید قابل ویرایش